Veneily

Avaa kuvagalleria tästä

 

Veneverhoilu

Veneverhoilun sesonki alkaa alkuvuodesta ja jatkuu aina juhannukseen asti. Jos haluaa saada uudet verhoilut ja kuomun korjatuksi hyvissä ajoin kesän alkuun mennessä, on hyvä ottaa yhteyttä jo syksyllä.

 
Verhoiltu kajuutta

Patjat

Uudet patjat on paras kaavoittaa veneessä. Kaavat voi tehdä myös itse tai tuoda vanhat patjat verhoilijalle kaavoitettaviksi. Tämän jälkeen kaavat piirretään verstaalla vaahtomuoviin ja leikataan patjan sisukset oikeaan muotoon.

Penkit, salongin patjat yms. irroitetaan veneestä ja tuodaan verhoomolle, verhoilut tehdään joko vanhan mallin mukaisesti tai voidaan myös suunnitella ja pehmustaa täysin uusiksi.

Vaahtomuovit

Vaahtomuovit kannattaa vaihtaa, kun ne eivät ole enää kimmoisia ja pohja tuntuu niiden läpi. Homeisilla patjoilla ei ole terveellistä nukkua.

Kankaat

Kangasta valitessa opastan asiakasta valitsemaan kankaan joka pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, ei homehdu ja pitää värinsä. Kannella ja penkeissä kestävä materiaali on keinonahka, kun taas patjat joissa nukutaan on hyvä verhoilla hengittävällä kankaalla.

 
Verhoiltu vene

Verhot ja koristetyynyt

Myös verhot ja koristetyynyt voi uusia samalla ja veneeseen tulee täysin uusi raikas ilme.

 
Verhoiltu vene